Nathan Green

Nathan Green

Nathan Green

| Zaterdag 16 september

Aan een pakkende naam ontbreekt Nathan Green het niet. En dan vraag je jezelf toch af: ‘heb ik die niet al eens eerder gehoord?’. Dat zou maar zo kunnen, want hij scoorde al een ton aan views op YouTube en deelde o.a. het podium met Typhoon en KennyB.

Nathan Green komt uit Assen, maar woont sinds kort in Groningen, waar op dit moment in zijn home studio/slaapkamer nieuwe songs worden gecreëerd voor zijn aankomende 2e EP. Nathan droom is dan ook een household name te worden, en grote zalen te kunnen volspelen met zijn strakke show en catchy songs. Met zo veel passie zit dat er zeker aan te komen!

Hij gebruikt live een looppedal a la Ed Sheeran, die zijn shows tot leven brengen en laten zien hoe je in je eentje net zo veel instrumenten kan bespelen als een band. Met performances op meerdere Bevrijdingsfestivals, en podia als de Melkweg heeft hij genoeg ervaring om een dikke show neer te zetten.

Daarnaast speelt Nathan Green ook sinds een jaar in de band Haas, die vorig jaar nog voor 8000 man op de grote markt in Groningen speelden. Jeffrey de Haas: ‘Nathan is de meest muzikale dude die ik ooit heb ontmoet’.
Haas heeft net de single Sterren uitgebracht, en solo zal er ook snel nieuw werk aankomen van Nathan Green. Zijn EP ‘Imperfect’ uit 2015 is een ode aan perfecte imperfectie. 2017 komt dat steeds een stukje dichterbij.